SINCLAIR MULTI VARIABLE
SOROZAT

KÜLTÉRI EGYSÉGEK

A flexibilis MULTI VARIABLE egyszerű megoldást kínál 1-5 beltéri egység egyetlen kültéri egységhez való csatlakoztatásához. A beltéri egységek széles kínálata alkalmazkodik a különböző belső terekhez, illetve igényekhez. Az oldalfali/kazettás/mennyezeti- parapet/csatornás és konzolos beltéri egységek hűtésre és fűtésre is alkalmasak, különböző teljesítményszinteken. A beltéri egységeket külön szállítjuk. 

OLDALFALI EGYSÉGEK MARVIN

OLDALFALI EGYSÉGEK KEYON

A KEYON sorozat egyszerű, letisztult fehér dizájnnal vonzza a tekintetet. Az egységek rendelkeznek az alapvető felhasználói funkciókkal, mint a csendes üzemelés, I FEEL funkció a hőmérséklet komfortos szabályozásához, Fűtés +8 °C és mások. Magától értetődő a Wi-Fi vezérlés lehetősége és a Cold Plasma generátor (ionizátor) funkció, ami növeli a levegő minőségét és tisztaságát a helyiségben.

OLDALFALI EGYSÉGEK RAY

Az innovatív RAY sorozat kínálatunk alapvető része. Az egységek anyagilag elfogadható megoldást kínálnak minőségi kompromisszumok nélkül. A RAY egységeket tetszetős, minimalista méretek és dizájn jellemzik. Rendelkeznek az alapvető felhasználói funkciókkal, mint a csendes üzemelés és I FEEL funkció a hőmérséklet komfortos szabályozásához. 

OLDALFALI EGYSÉGEK SPECTRUM

A SPECTRUM oldalfali beltéri egységeket különböző hűtő- és fűtőteljesítménnyel, és két színben - feketében és fehérben szállítjuk, így a felhasználó tetszés szerint ki tudja választani az igényeinek megfelelő dizájnt. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

OLDALFALI EGYSÉGEK FOCUS

Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű FOCUS oldalfali beltéri egységek szerepelnek, így a felhasználó ki tudja választani az igényeinek megfelelő berendezést. A kültéri egységeket külön szállítjuk. 

KAZETTÁS EGYSÉGEK

Dupla mennyezetre történő szerelés esetén a DC modellsorozat inverteres kazettás egységeit javasoljuk 570 x 570mm, vagy 840 x 840mm méretben. Négy levegőkimenet biztosítja a levegő egyenletes keveredését a helyiségben, a terelőlamellák pozíciója beállítható. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Vezérlés standard távvezérlővel, vagy kényelmes fali vezérlővel. Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű kazettás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk. 

MENNYEZETI/PARAPET KLÍMA

Olyan helyiségekbe, amelyek nem rendelkeznek dupla mennyezettel, a DC modellsorozat inverteres mennyezeti – parapet egységeit javasoljuk. Ideális klímaberendezések olyan üzletekbe, ahol a falakon nincs elég hely, a mennyezet viszont üres. Függőleges helyzetben, radiátorokhoz hasonlóan is beszerelhetők. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Vezérlés standard távvezérlővel, vagy kényelmes fali vezérlővel. Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű mennyezeti – parapet beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk. 

CSATORNÁS EGYSÉGEK és
MAGASNYOMÁSÚ CSATORNÁS EGYSÉGEK

A DC modellsorozatot képviselő inverteres csatornás egységek ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és más, nagyobb helyiségek klimatizálására. A nagy teljesítmény gondoskodik az erőteljes légáramlásról; a levegő így a helyiség legtávolabbi sarkaiba is eljut. Vezérlés standard távvezérlővel, vagy kényelmes fali vezérlővel. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű csatornás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk. 

KONZOLOS EGYSÉGEK

A DC modellsorozat inverteres csatornás egységei alkalmasak a fűtőtest pozícióban való szerelésre. Ideális klimatizálást biztosítanak az irodákban, ahol gyorsan le kell hűteni a levegőt, alacsony zajszint mellett. Természetes az automatikus újraindítás funkció, és a vezérlés standard távvezérlővel. Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű csatornás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.